MCM VLAGGEN

Banieren 120 x 350 cm voor een scherpe prijs.

De banieren worden gemaakt van 115gr/m2 driedraads polyester glansdoek. De zomen worden dubbel gestikt. Aan de mastzijde een broekingband, aan de bovenzijde en mastzijde kunststof haken. Banieren kunnen aan de bovenzijde met een open zoom worden afgewerkt zonder meerprijs.

Deze banieren worden digitaal gedrukt in full color.

Banieren in full color digitaaldruk.

Goede en goedkope baniervlaggen als bedrijfsvlaggen, logovlaggen, reclamevlaggen of andere toepassingen.

 

10 banieren van 120 x 350 cm in full color bedrukt voor een super lage prijs van € 54,95 per stuk!

Klik op de thumb for close up Klik op de thumb for close up Klik op de thumb for close up

Banieren aanbieding, goedkoper kan niet. 10 stuks banieren van 120 x 350 cm voor een super lage prijs. De banieren worden gemaakt van 115g/M2 driedraads polyester glansdoek. De zomen worden dubbel gestikt. Aan de mastzijde een broekingband, aan de bovenzijde en mastzijde kunststof haken. Banieren kunnen aan de bovenzijde met een open zoom worden afgewerkt zonder meerprijs.

Alle bedragen zijn exclusief BTW. en uitgaand van correct aangeleverde bestanden. Bekijk hier de aanleverspecificaties.

Eenmalige kosten per order
€ 25,00 aan instelkosten en € 20,00 aan verpakking- en verzendkosten.

Bij MCMVLAGGEN, GRATIS ONTWERP VAN UW BANIEREN!
Uiteraard dient u wel te beschikken over een digitaal bestand van uw logo, dient het gewenste lettertype (font) en de te gebruiken kleuren bekend te zijn.

Tip: Houdt u er rekening mee dat banieren meerdere keren per jaar vervangen moet worden i.v.m. weersomstandigheden. Het loont in kosten om er gelijk meerdere te bestellen. Hoe groter de aantallen hoe lager de prijs per stuk.

Banieren kopen? Natuurlijk bij MCM Vlaggen.
 

2015 MCMVlaggen, Alle rechten voorbehouden. MCMVlaggen is een bedrijf gespecialiseerd in het leveren van promotionele middelen op doek. We leveren reclame vlaggen, spandoeken, banieren, beachvlaggen, hoog formaat vlaggen, vlaggenmasten en allerlei aanverwante artikelen. Bij MCMVlaggen kunt u tevens een eigen vlag laten ontwerpen, snel een offerte aanvragen en veilig artikelen bestellen.

goedkoopstebeachvlaggen goedkoopstespandoeken goedkoopstevlaggen goedkoopstevlaggenmasten

Wij leveren reclamevlaggen tegen de scherpste prijs van Nederland:
Vlaggen Groningen | Friesland Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant en Limburg:

MCMVlaggen

Volg ons via Twitter