MCM VLAGGEN

Beachvlaggen 250 cm

Topkwaliteit voor een scherpe prijs.

De kleinere variant van de grote Beachvlaggen zijn ideaal voor het promoten van uw actie, bedrijfsnaam of product, voor zowel tijdelijk als permanent gebruik. Beachvlaggen zijn niet alleen ideaal om te gebruiken bij buitenevenementen, maar ook op beurzen en bedrijfspromoties zullen deze opvallende verschijningen de aandacht trekken.

Deze kleine beachvlaggen, worden gemaakt van 100% gebreid polyesterdoek, 115 gr. per m2. Een prima kwaliteit doek voor uw beachvlaggen, met een glansafwerking. Dit doek is lichtdoorlatend en is zeer sterk en daardoor geschikt voor alle weertypes.

Alle beachvlaggen worden FULL COLOR bedrukt. U kunt elke kleur, afbeelding, logo etc. gebruiken! Geen meerprijs zoals bij andere beachvlaggen aanbieders.

U wilt 2 beachvlaggen met 2 verschillende opdrukken? geen probleem! Zelfde prijs! Een bestelling met bv 6 beachvlaggen kan ook bestaan uit 3 maal 2 beachvlaggen.

Beachvlaggen rondom gezoomd, voorzien van brede band aan de mastzijde met een pocket (tunnel).

Om de beachvlag te plaatsen heeft u een grondplug nodig voor buitengebruik, een standaard voor binnengebruik, of een standaard met waterzak voor binnen of buitengebruik als er geen gat in de grond kan worden geboord.

NU met GRATIS Grondplug!
De grondplug is geschikt voor de zachtere bodem zoals, zand, aarde en gras. Voor een hardere ondergrond adviseren wij de Spike te gebruiken.

De beachvlag bestaat uit een vlag een glasfiber mast van 250 cm. De set wordt geleverd met een zwarte nylon opbergtas. Mooie set voor buiten toepassing van de beachvlaggen.

Beach Flag 50 x 176 cm mast van 250 cm + gratis grondplug

Aantal
Koop 1 voor € 114,95 per stuk
Koop 2 voor € 84,95 per stuk
Koop 3 voor € 74,95 per stuk
Koop 4 voor € 69,95 per stuk
Koop 5 voor € 56,95 per stuk

Wij kunnen deze beachvlaggen van elke bedrukking voorzien en in vrijwel elke maat leveren! Voor meer dan 30 stuks;
info@mcmvlaggen.nl

De beachvlaggen worden compleet geleverd, een hengelsysteem dat gemakkelijk in en uit elkaar te halen is, full colour bedrukt op vlaggenstof van Polyester 115gr./m, draagtas, een grondplug, zijn gemakkelijk op te zetten en af te breken. Alle prijzen zijn per stuk, excl. BTW

Eenmalige kosten per order
€ 25,00 aan instelkosten en € 20,00 aan verpakking- en verzendkosten.

Voetstukken
U kunt bij ons kiezen uit verschillende voetstukken. Waar gaat u de beachvlag gebruiken? Binnen en/of buiten? Op het strand? Op een harde ondergrond of op een zachte ondergrond? Bekijk hieronder welk voetstuk u het beste kan nemen.

Grondplug Parasolvoet Spike Kruisvoet Kruisvoet + Waterzak
NU met GRATIS Grondplug! € 24,95 € 29,95 € 29,95 € 39,95

Grondplug

Parasolvoet voor beachmasten (vulbaar met zand of steen)

Spike

Kruisvoet

Kruisvoet + Waterzak


Toepassingen
Onze beachvlaggen zijn multifunctioneel inzetbaar. Zie hieronder de mogelijkheden die wij per toepassing adviseren.

Als strandvlag
Onze beachvlaggen zijn goed inzetbaar als promotiemiddel op het strand. Bijvoorbeeld om de aandacht te trekken bij uw strandtent of ter ondersteuning bij een strandevenementen. Ook worden onze beachvlaggen vaak gebruikt bij beachvolleybal toernooien en voetvolley evenementen. Met behulp van de grondboor kunt de de beachvlag zelfs in extreem mul zand plaatsen. Bij een stevigere ondergrond adviseren wij de Spike grondpen.

Op een beurs of evenement als eventflag
De beachvlaggen van MCMVlaggen zijn uitermate geschikt om in te zetten als aandachttrekker op uw beurs of evenement. Op een solide ondergrond (harde ondervloer) adviseren wij de kruisvoet te bestellen. Is uw evenement buiten? Geen probleem, koop dan de waterzak er optioneel bij. Hiermee verzwaard u de kruisvoet en voorkomt u dat de beachvlag zal omvallen bij harde wind. Wees origineel en overweeg ook eens onze beachvlag i.p.v. of in combinatie met een banner, display, posters of spandoek.

Als winkelvlag of als decoratievlag
Wilt u een beachflag inzetten voor de promotie van uw winkel? Of wilt u beachflags inzetten op een sportevenement?

Voor sportclubs en sportevenementen
Beachvlaggen zijn het nieuwe sponsormiddel om in te zetten op uw wedstrijden. Zorg dat u opvalt! Afhankelijk van de ondergrond bent u bij MCMVlaggen op het juiste adres.

 

2015 MCMVlaggen, Alle rechten voorbehouden. MCMVlaggen is een bedrijf gespecialiseerd in het leveren van promotionele middelen op doek. We leveren reclame vlaggen, spandoeken, banieren, beachvlaggen, hoog formaat vlaggen, vlaggenmasten en allerlei aanverwante artikelen. Bij MCMVlaggen kunt u tevens een eigen vlag laten ontwerpen, snel een offerte aanvragen en veilig artikelen bestellen.

goedkoopstebeachvlaggen goedkoopstespandoeken goedkoopstevlaggen goedkoopstevlaggenmasten

Wij leveren reclamevlaggen tegen de scherpste prijs van Nederland:
Vlaggen Groningen | Friesland Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant en Limburg:

MCMVlaggen

Volg ons via Twitter