MCM VLAGGEN
image
Levertijden en leveringscondities

Offertes
Alle offertes van MCMVlaggen zijn vrijblijvend.

Aantallen
Aantallen van 1 tot en met 9 stuks worden digitaal gedrukt in full color. Vanaf 10 stuks leveren wij deze vlaggen in zeefdruk kwaliteit.

Het is voor u altijd beter om een voorraad vlaggen aan te houden; op het moment dat deze zijn stuk gewaaid door een onverwachte Hollandse storm kunt u ze immers direct vervangen.

Kleuren
Zeefdruk in volvlak kleuren, rasterkleuren (full colour) of een combinatie daarvan. Zeefdruk verzekert u van perfecte kleuren met 100% doordruk van het materiaal. De achterzijde van de vlag is dus evengoed zichtbaar als de voorzijde, zij het in spiegelbeeld. Bovendien gebruiken wij eco-vriendelijke inkten en levert ook het eindproduct weinig schade op voor het milieu.

Daarnaast leveren wij vlaggen in full colour digitaaldruk. Deze sublimatietechniek heeft een goede 90% doordruk van het materiaal. Digitaaldruk wordt meestal toegepast bij kleine aantallen vlaggen in full colour of bij opdruk in meer dan 4 kleuren. Bij digitaaldruk zullen de PMS kleuren zoveel mogelijk worden benaderd. Een kleurafwijking van maximaal 5% is echter altijd mogelijk.

Wij kunnen uw vlaggen al zeefdrukken vanaf 10 STUKS!!

Levertijd
MCMVlaggen levert op basis van verzamelorders. Dat betekent dat wij orders wekelijks verzamelen om te kunnen besparen op logistieke kosten, zo blijven onze vlaggen goedkoop. De levertijd komt daardoor op circa 21 dagen na het aanleveren van uw bestanden en de binnenkomst van uw betaling. Uw bestelling wordt pas in productie genomen nadat uw vooruitbetaling is ontvangen.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor leveringsoverschrijdingen, de met Koper overeengekomen levertijden gelden slechts als indicatie en niet als fatale termijn.

Kleinere oplage vlaggen, banieren en spandoeken circa 3 tot 5 dagen na het aanleveren van uw bestanden en de binnenkomst van uw betaling.

Betaling
Genoemde prijzen zijn per stuk en exclusief B.T.W.
Betaling bij een opdracht, uitsluitend op basis van vooruitbetaling.
MCMVlaggen vecht voor een zo laag mogelijke prijs, de optimale prijs-kwaliteitverhouding.
In het huidige prijsbeleid is de marge klein te noemen. De lage marge is de voornaamste reden om uitsluitend te werken met vooruitbetaling.

Verzenden en verzendkosten
Afhankelijk van de hoeveelheid berekenen wij € 20,00 verzend- en verpakkingkosten, 1 adres in Nederland afgeleverd.
Voor landen buiten Nederland geld een toeslag in de verzendkosten.

Instelkosten € 25,- per order.

Kijk voor een juiste aanlevering van uw artwork in de aanleverspecificaties. Wij controleren uw bestand op bruikbaarheid.

Indien u geen drukklaar bestand aan kunt leveren kunnen we u een prijsopgaaf doen om dit voor u te doen.

Leveringsvoorwaarden
Klik hier om onze leveringsvoorwaarden te downloaden

Bekijk hier onze disclaimer 

2015 MCMVlaggen, Alle rechten voorbehouden. MCMVlaggen is een bedrijf gespecialiseerd in het leveren van promotionele middelen op doek. We leveren reclame vlaggen, spandoeken, banieren, beachvlaggen, hoog formaat vlaggen, vlaggenmasten en allerlei aanverwante artikelen. Bij MCMVlaggen kunt u tevens een eigen vlag laten ontwerpen, snel een offerte aanvragen en veilig artikelen bestellen.

goedkoopstebeachvlaggen goedkoopstespandoeken goedkoopstevlaggen goedkoopstevlaggenmasten

Wij leveren reclamevlaggen tegen de scherpste prijs van Nederland:
Vlaggen Groningen | Friesland Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant en Limburg:

MCMVlaggen

Volg ons via Twitter