MCM VLAGGEN

Zoekt u naar een bedrukte vlag voor uw bedrijf in Biddinghuizen?

MCMVlaggen levert hoge kwaliteit vlaggen en vlaggenmasten voor de beste prijs in Biddinghuizen.

*Speciale aanbieding voor bedrijven uit Biddinghuizen. Klik op Vlaggen Biddinghuizen voor meer informatie!*

Naast vlaggen leveren we ook vlaggenmasten met bijbehorende accessoires. Deze masten kunnen op locatie worden geplaatst door onze vakmensen.

Al onze vlaggenmasten volledig onderhoudsvrij en worden compleet gemonteerd met kunststof rode knop, koordgeleiding, kikker en koord geleverd. In ons assortiment hebben wij masten variŽrend van 5 t/m 12 meter hoog in diverse uitvoeringen en kwaliteiten.

Ons programma bestaat uit: Makkelijk en snel, u weet direct waar u aan toe bent.
Uniek aan onze site is dat ( bijna ) alle prijzen te vinden zijn. U hoeft bij ons niet een prijsopgaaf aan te vragen, u weet in 1 oogopslag waar u aan toe bent.

Naast een breed assortiment standaardmodellen die geleverd kunnen worden, kan MCMVlaggen op aanvraag ook speciale, op maat gemaakte vlaggen en spandoeken leveren.

Daarnaast kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor uw vlaggen en vlaggenmasten. Wij streven ernaar om de aangevraagde offertes binnen 24 uur te behandelen.

Dit kunt u doen via e-mail info@mcmvlaggen.nl, wij zijn u graag van dienst.

Actie in regio Biddinghuizen: 5 vlaggen van 225 x 150 cm inclusief Full Colour Print!

5 vlaggen van 225 x 150 cm in full color bedrukt voor een super lage prijs van € 54,95 per stuk!

Klik op de thumb for close up Klik op de thumb for close up Klik op de thumb for close up

Vlaggen aanbieding, goedkoper kan niet. 5 stuks vlaggen van 225 x 150 cm voor een super lage prijs. De vlaggen worden gemaakt van 115g/M2 driedraads polyester glansdoek. De zomen worden keurig afgewerkt en dubbel gestikt. Aan de mastzijde broekingband, bovenop een kunststof haak en onderop een koord van 50 cm.

Alle bedragen zijn exclusief BTW. en uitgaand van correct aangeleverde bestanden. Bekijk hier de aanleverspecificaties.

Eenmalige kosten per order
€ 25,00 aan instelkosten en € 20,00 aan verpakking- en verzendkosten.

Bij MCMVLAGGEN, GRATIS ONTWERP VAN UW VLAG!
Uiteraard dient u wel te beschikken over een digitaal bestand van uw logo, dient het gewenste lettertype (font) en de te gebruiken kleuren bekend te zijn.

Tip: Houdt u er rekening mee dat vlaggen meerdere keren per jaar vervangen moet worden i.v.m. weersomstandigheden. Het loont in kosten om er gelijk meerdere te bestellen. Hoe groter de aantallen hoe lager de prijs per stuk.

Vlaggen kopen? Natuurlijk bij MCM Vlaggen.
 

© MCMVlaggen, Alle rechten voorbehouden. MCMVlaggen is een bedrijf gespecialiseerd in het leveren van promotionele middelen op doek. We leveren reclame vlaggen, spandoeken, banieren, beachvlaggen, hoog formaat vlaggen, vlaggenmasten en allerlei aanverwante artikelen. Bij MCMVlaggen kunt u tevens een eigen vlag laten ontwerpen, snel een offerte aanvragen en veilig artikelen bestellen.

MCMVlaggen

Wij leveren reclamevlaggen tegen de scherpste prijs van Nederland:
Groningen Friesland Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant en Limburg:

Volg ons via Twitter