MCM VLAGGEN

Spandoeken van 300 x 70 cm full colour bedrukt!

Spandoeken van 300 x 70 cm. Spandoeken worden standaard afgewerkt met een koord van 50 cm in elke hoek, zijn rondom gezoomd en dubbel gestikt. Indien gewenst kunnen deze ook met ringen in de hoeken worden geconfectioneerd

Spandoeken zijn uitermate geschikt voor (tijdelijke) promotie van uw merk, product, bedrijf, visie enzovoort. Onze spandoeken worden gemaakt van 100% gebreid polyesterdoek, 115 gr. per m2. Een prima kwaliteit reclamedoek voor uw spandoeken met een glansafwerking. Dit doek is lichtdoorlatend en is zeer sterk en daardoor geschikt voor alle weertypes.

Wij kunnen deze spandoeken van elke bedrukking voorzien en in vrijwel elke maat leveren!

Spandoeken 300 x 70 cm voor een super lage prijs van € 44,95 per stuk!

Spandoeken

Mail ons uw bestand en wij voeren de opmaak gratis uit. Wij zorgen dat uw logo of afbeelding naar wens op de spandoek komt.

- Zeefdruk op aanvraag (interessant voor spandoeken in 1 tot 4 kleuren, vanaf 10 stuks)
- Digitaaldruk (voor kleine aantallen of full colour)

Alle prijzen zijn per stuk, excl. BTW

Eenmalige kosten per order
€ 25,00 aan administratiekosten en € 20,00 aan verpakking- en verzendkosten.

Bij MCMVLAGGEN, GRATIS ONTWERP VAN UW SPANDOEK!
Uiteraard dient u wel te beschikken over een digitaal bestand van uw logo, dient het gewenste lettertype (font) en de te gebruiken kleuren bekend te zijn.

Spandoeken kopen? Natuurlijk bij MCM Vlaggen.

 

2015 MCMVlaggen, Alle rechten voorbehouden. MCMVlaggen is een bedrijf gespecialiseerd in het leveren van promotionele middelen op doek. We leveren reclame vlaggen, spandoeken, banieren, beachvlaggen, hoog formaat vlaggen, vlaggenmasten en allerlei aanverwante artikelen. Bij MCMVlaggen kunt u tevens een eigen vlag laten ontwerpen, snel een offerte aanvragen en veilig artikelen bestellen.

goedkoopstebeachvlaggen goedkoopstespandoeken goedkoopstevlaggen goedkoopstevlaggenmasten

Wij leveren reclamevlaggen tegen de scherpste prijs van Nederland:
Vlaggen Groningen | Friesland Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant en Limburg:

MCMVlaggen

Volg ons via Twitter