MCM VLAGGEN

Vlaggen 300 x 200 cm voor een scherpe prijs.

Vlaggen met een formaat van 300 x 200 cm. De vlaggen worden gemaakt van 115gr/m2 driedraads polyester glansdoek. De zomen worden dubbel gestikt. Aan de mastzijde een broekingband, aan de bovenzijde een kunststof haak en aan de onderzijde een koord van 50 cm.

Deze vlaggen worden digitaal gedrukt in full color.

Goede en goedkope vlaggen als bedrijfsvlaggen, logovlaggen, reclamevlaggen of andere toepassingen.

 

10 vlaggen van 300 x 200 cm in full color bedrukt voor een super lage prijs van € 64,95 per stuk!

bedrukte vlaggen goedkope vlaggen full color bedrukte vlaggen
Klik op de thumb for close up

Vlaggen aanbieding, 10 stuks vlaggen van 300 x 200 cm voor een super lage prijs. De vlaggen worden gemaakt van 115g/M2 driedraads polyester glansdoek.
De zomen worden keurig afgewerkt en dubbel gestikt. Aan de mastzijde broekingband, bovenop een kunststof haak en onderop een koord van 50 cm.

Alle bedragen zijn exclusief BTW. en uitgaand van correct aangeleverde bestanden. Bekijk hier de aanleverspecificaties.

Eenmalige kosten per order
€ 25,00 aan instelkosten en € 20,00 aan verpakking- en verzendkosten.

Bij MCMVLAGGEN, GRATIS ONTWERP VAN UW VLAG!
Uiteraard dient u wel te beschikken over een digitaal bestand van uw logo, dient het gewenste lettertype (font) en de te gebruiken kleuren bekend te zijn.

Tip: Houdt u er rekening mee dat vlaggen meerdere keren per jaar vervangen moet worden i.v.m. weersomstandigheden. Het loont in kosten om er gelijk meerdere te bestellen. Hoe groter de aantallen hoe lager de prijs per stuk.

Vlaggen kopen? Natuurlijk bij MCM Vlaggen.
 

2015 MCMVlaggen, Alle rechten voorbehouden. MCMVlaggen is een bedrijf gespecialiseerd in het leveren van promotionele middelen op doek. We leveren reclame vlaggen, spandoeken, banieren, beachvlaggen, hoog formaat vlaggen, vlaggenmasten en allerlei aanverwante artikelen. Bij MCMVlaggen kunt u tevens een eigen vlag laten ontwerpen, snel een offerte aanvragen en veilig artikelen bestellen.

goedkoopstebeachvlaggen goedkoopstespandoeken goedkoopstevlaggen goedkoopstevlaggenmasten

Wij leveren reclamevlaggen tegen de scherpste prijs van Nederland:
Vlaggen Groningen | Friesland Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant en Limburg:

MCMVlaggen

Volg ons via Twitter